NORMES HIGIÈNIQUES I SANITÀRIES ANTI COVID-19

1.    Al moment de la inscripció les famílies han d'aportar el model d'acceptació de condicions i consentiment de participació en activitats d'oci educatiu juvenil i infantil de la Generalitat Valenciana, aquest ha d'estar complimentat i signat. 

 
2.    En cas de tenir símptomes de COVID-19 no està permès assistir al servei d'Escola d'Estiu. En el cas que es detecte al centre, s'avisarà a la família perquè el vinguen a recollir,  indicarem que contacten amb el seu centre mèdic o amb el telèfon de referència 900300555. Mentre el vénen a recollir, estarà en un espai separat i amb una persona adulta en una zona ventilada, es proporcionarà una mascareta.
 
4.    Obligatori l'ús de mascaretes per accedir i sortir del centre, a partir de sis anys i les persones adultes.
 
5.    Durant l'activitat es mantindrà una distància de 2 metres, quan no es puga mantenir la distància es farà ús de la mascareta.
 
6.    S'impartiran activitats d'higiene de mans amb aigua i sabó, rutines de mantenir les distàncies personals i no compartir objectes personals. I el bon ús de mascaretes en majors de sis anys.
 
7.    El grup de persones participants és de 10 per cada persona de monitoratge. L'aforament màxim del centre serà el màxim permés per la normativa vigent.
 
8.    Obligatori l'ús de gel desinfectant per a entrar al centre, tant l'adult com el menor, deuen fer l'ús del gel que posem a la seua disposició.
 
9.    Obligatori la desinfecció del calçat en entrar al centre.
 
10. Sols es permet l'acompanyament  d'un adult per cada menor a la porta del centre.
 
11. Es realitzarà la higiene i neteja del centre, segons la normativa vigent.
 
12. Diàriament, no poden quedar-se al centre objectes personals de l'alumnat ni del personal de monitoratge, així com motxilles,ampolles d'aigua, joguines, etc. Tot el material ha de vindre en una o dos bosses de tela per a poder-se rentar.
 
*Aquestes mesures estan condicionades a ser modificades segons les normatives sanitàries vigents en cada moment.

 

 

Pla de contingència COVID-19
general-pLa DE contingència covid-19.pdf
Documento Adobe Acrobat [111.6 KB]
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Campus Illa Vinaros